Campanie “2+1 cadou”

 

Descrierea campaniei:

Campania “2+1 cadou " desfasurata in perioada 3.12.2020-31.12.2020, este organizata de S.C. Daco Medical S.R.L (denumit in continuare “Daco Medical ” sau “Organizator”), cu sediul in Cluj Napoca, strada Tudor Vladimirescu, FN, cod unic de inregistrare 40983988, numar de inregistrare la Registrul Comertului, J12/1648/15.04.2019, reprezentanta legal de domnul Oleg Bursacovschi, in calitate de Administrator.

In momentul intrarii in Campanie, acceptati responsabilitatea exclusiva pentru a decide daca participarea dumneavoastra este legala conform oricarei jurisdictii aplicabile pentru dumneavoastra. Intrand in Campanie, dumneavoastra sunteti de acord cu aceste “Reguli oficiale” si cu faptul ca deciziile Organizatorului sunt definitive si obligatorii in privinta Campaniei.

 

I.                 Perioada si locatia campaniei:

1.1. Toate produsele afisate in categoria 2+1 Cadou, de pe pagina https://daco-medical.ro/ beneficiaza de reduceri speciale, dupa cum urmeaza:

 1) Comandati oricare 3 produse din oferta 2 +1 CADOU si veti obtine reducere 100% doar la unul din cele 3 produse, la cel cu pretul cel mai mic;

2) Produsele comandate pot fi diferite ca model, marime, culoare, nu exista restricii.

2) Reducerea se poate calcula ca multiplu de 3, practic din 3 in 3 produse, se mai adauga discount 100% la cate un produs. Exemplu: la 3 produse: unul e gratuit, la 6 produse: 2 sunt gratuite, la 9 produse: 3 sunt gratuite. Se ofera gratuit intotdeauna, produsul cu valoarea cea mai mica.

1.2 Oferta “2 +1 cadou” nu se aplica pentru comenzile cu mai putin de 3 produse. Exemplu: daca aveti 2 produse in cos, atunci nu se va aplica reducerea decat daca mai adaugati inca un produs.

• Campania se desfasoara online in perioada 3.12.2020-31.12.2020.

II.             Dreptul la participare:

La aceasta campanie poate participa orice persoana fizica si/sau juridica, rezidenta in Romania, cu varsta de peste 18 ani, care achizitioneaza produse participante la promotie, in perioada mai sus mentionata in limita stocului disponibil pe www.daco-medical.ro.

III.           Informatii privind produsele participante in campanie:

Produsele implicate in Campanie: toate produsele participante in campanie vor fi semnalizate pe site-ul www.daco-medical.ro prin eticheta de pret speciala “2+1 cadou” si materiale publicitare. Produsele comandate vor fi livrate in termen de 3-7 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.

IV.           Limitarea raspunderii:

In niciun caz Organizatorul nu va fi responsabil sau raspunzator pentru niciun fel de daune sau pierderi de orice fel, inclusiv daune directe, indirecte, incidente, subsecvente sau punitive, rezultate ca urmare a participarii Dvs. la acesta Campanie.

Fara a limita cele mentionate mai sus, produsele si serviciile oferite de catre Organizator, inclusiv prezenta Campanie, sunt oferite „ca atare”, fara garantii suplimentare, explicite sau implicite, fata de cele pe care Organizatorul este obligat potrivit legislatiei in vigoare sa le acorde.

V.              Legislatie si litigii:

Prezentul Regulament este guvernat de legislatia romana. Daca una dintre clauze va fi declarata nula, celelalte clauze nu vor fi afectate si vor continua sa fie valabile si aplicabile in conformitate cu legislatia romana. Orice litigiu care decurge din prezentul Regulament va fi solutionat de catre instantele competente de la sediul Organizatorului.

Vl.             Schimb sau retur:

6.1 Pentru schimb sau retur de produs cheltuielile de transport vor fi suportate de comparator. In cazul returului, banii vor fi inapoiati in termen de maxim 30 zile prin transfer bancar din momentul primirii coletului.

6.2 Produsele trebuie sa fie in conditia in care au fost primite, nepurtate, in ambalajele originale si insotite de factura aferenta.

VII.             Date cu Caracter Personal:

Utilizatorii care furnizeaza DACO MEDICAL AGENCY SRL date cu caracter personal prin intermediul vizitarii website-ului beneficiza de toate drepturile si sunt tinute de toate obligatiile prevazute de  Regulamentului (UE) 679/2016 care a intrat in vigoare din data de 25 mai 2018, pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, prin care utilizatorul website-ului are dreptul de a fi uitat, sa solicite modificari asupra informatiilor furnizare sau infomatii despre contul si actiunile sale pe site, precum si dreptul de a se adresa justitiei. Daca utilizatorul plaseaza o comanda pe website trebuie sa fie constient ca datele lui personale oferite vor fi folosite pentru crearea facturii in sistemul de contabilitate al firmei.

VIII.             Date de Contact

Pentru orice informatii referitoare la website utilizatorii pot contacta serviciul de Relatii Clienti DACO MEDICAL AGENCY SRL prin telefon la numarul 0737 474 637 sau prin e-mail la adresa comenzi@daco-medical.ro, ori in scris prin intermediul serviciilor postale sau de curierat la adresa: DACO MEDICAL AGENCY SRL, Cluj-Napoca, Str. Tudor Vladimirescu 46, Romania.

Organizator

SC DACO MEDICAL SRL