Termeni Legali ECO BIO SHOES SRL

Societatea ECO BIO SHOES SRL detine si administreaza la adresa https://daco-medical.ro un website prin intermediul caruia sunt prezentate informatii despre serviciile si produsele furnizate de catre societate precum si o serie de informatii diverse avand drept scop promovarea societatii, a serviciilor si produselor sale sau in scopul indeplinirii unor dispozitii legale. 

Utilizarea website-ului implica acceptarea neconditionata a termenilor si conditiilor mai jos aratate. Serviciile furnizate prin intermediul website-ului se adreseaza persoanelor peste 18 ani sau minorilor cu varsta intre 14-18 ani care au acordul parintilor pentru vizitarea website-ului. Website-ul este administrat in exclusivitate de catre ECO BIO SHOES SRL. Pentru utilizarea Webite-ului este necesar sa citesti si sa accepti aceste conditii si termeni in totalitate. Vizitarea in continuare a website-ului presupune ca esti de acord cu aceste conditii si termeni.

ECO BIO SHOES SRL isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Conditiile, Termenii sau preturile produselor. Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat aceste Conditii si Termeni in totalitate. In cazul in care nu acceptati Conditiile si Termenii prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site.

Intregul continut al acestui website (imagini, texte, grafica, simboluri, marci comerciale, logo-uri) elemente de grafica web, scripturi, programe si baze de date) este proprietatea exclusiva a ECO BIO SHOES SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul site-ului https://daco-medical.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand forma electronica fara permisiunea scrisa anticipata a reprezentantilor ECO BIO SHOES SRL.

Responsabilitate ECO BIO SHOES SRL

ECO BIO SHOES SRL nu este în nici un fel raspunzatoare pentru pierderile (directe sau indirecte), pierderea unor ocazii sau oportunitati de afaceri sau pentru beneficiile nerealizate, de catre utilizator sau de catre tertii cu care utilizatorul se afla în orice raporturi juridice, ca urmare a nefunctionarii sau a functionarii necorespunzatoare a website-ului sau a website-urilor aflate in legatura cu acesta. Legaturile respective reprezinta o facilitate acordata utilizatorilor, ECO BIO SHOES SRL neavand un control asupra functionalitatii website-rilor respective, asupra continutului, serviciilor si produselor prezentate in acele website-uri.

La plasarea unei comenzi vei vedea o taxa de transport care este valabila in majoritatea localitatilor, insa daca adresa de livrare nu se afla in aria de acoperire a nicuneia dintre firmele de curierat vei fi sunat pentru comunicarea noii taxe de transport. Fara connfirmarea noii taxe nu vom putea livra coletul la adresa indicata.

De asemenea ECO BIO SHOES SRL nu poate fi raspunzatoare pentru orice actiune desfasurata de catre utilizatori in baza informatiilor publicate pe website. Informatiile si materialele sunt publicate pe website exclusiv in scop informativ si nu reprezinta o oferta ferma de a contracta, negenerand in sarcina ECO BIO SHOES SRL nicio obligatie contractuala.

Utilizatorii website-ului care solicita achizitionarea serviciilor si produselorECO BIO SHOES SRL publicate pe website trebuie sa se prezinte in punctele de prezenta ECO BIO SHOES SRL in vederea informarii complete asupra disponibilitatii serviciilor si produselor, a ofertelor comerciale in vigoare sau a conditiilor contractuale inclusiv asupra tarifelor . 

Date cu Caracter Personal

Utilizatorii care furnizeaza ECO BIO SHOES SRL date cu caracter personal prin intermediul vizitarii website-ului beneficiza de toate drepturile si sunt tinute de toate obligatiile prevazute de  Regulamentului (UE) 679/2016 care a intrat in vigoare din data de 25 mai 2018, pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, prin care utilizatorul website-ului are dreptul de a fi uitat, sa solicite modificari asupra informatiilor furnizare sau infomatii despre contul si actiunile sale pe site, precum si dreptul de a se adresa justitiei. Daca utilizatorul plaseaza o comanda pe website trebuie sa fie constient ca datele lui personale oferite vor fi folosite pentru crearea facturii in sistemul de contabilitate al firmei.

Legea Aplicabila

Prin vizitarea website-ului utilizatorul este de acord ca orice disputa cu privire la utilizarea sa fie guvernata in conformitate cu legile Romaniei iar nivelul de jurisdictie este reprezentat de catre instantele de drept comun competente din Romania, de pe raza sediului societății, din Cluj-Napoca. Website-ul poate fi accesat de pe intreg teritoriul Romaniei cat si din afara Romaniei; accesarea sa din afara Romaniei este responsabilitatea exclusiva a utilizatorului.

Date de Contact

Pentru orice informatii referitoare la website utilizatorii pot contacta serviciul de Relatii Clienti ECO BIO SHOES SRL prin telefon la numarul 0724 036 601 sau prin e-mail la adresa comenzi@daco-medical.ro, ori in scris prin intermediul serviciilor postale sau de curierat la adresa:

ECO BIO SHOES SRL, Cluj-Napoca, Str. Madach nr. 73, Romania.

IN CAZUL IN CARE NU AGREEZI CONDITIILE SI TERMENII DE MAI SUS, TE RUGAM SA NU UTILIZEZI WEBSITE-UL SI SA INCHIZI IMEDIAT PAGINA WEB https://daco-medical.ro