Politica de Livrare

Livrarea produselor se va face oriunde in Romania prin intermediul unor firme de curierat rapid, in termen de maxim 7 zile lucratoare.

NU facem livrari si nu putem opera retururi efectuate prin Posta Romana.

DACO-medical.ro isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Datorita rotatiei mari a stocurilor si a actualizarii acestora doar la anumite intervale de timp, pot aparea cazuri in care marfa comandata sa nu poata fi livrata, cazuri in care clientul va fi informat.

Livrarea este gratuita la comenzi de minim 249 lei. Costul de livrare este de 20,99 lei.*

*TAXA DE TRANSPORT AFISATA PE PAGINA DE FINALIZARE COMANDA SE APLICA PENTRU ADRESELE DE LIVRARE IN ARIA DE ACOPERIRE A FIRMEI DE CURIERAT, PENTRU LOCALITATILE CU KM SUPLIMENTARI SE VA COMUNICA ULTERIOR TAXA DE LIVRARE TELEFONIC

Livrarea coletelor se face fie prin Urgent Curier, FAN CURIER sau SAMEDAY.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

DACO-medical.ro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrarea produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de medical.ro care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de daco-medical.ro fata de orice client in cazul  livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de daco-medical.ro de la acest client.

Politica de Retur

Daca nu esti 100% multumit de noua achizitie, poti returna produsele in termen de 30 zile de la cumparare si primesti integral banii inapoi (valoarea produsului).    

Produsele trebuie sa fie in conditia in care au fost primite, nepurtate, in ambalajele originale si insotite de factura aferenta.

Pentru schimb sau retur de produs cheltuielile de transport vor fi suportate de dumneavoastra. In cazul returului, banii vor fi inapoiati in termen de maxim 14 zile prin transfer bancar din momentul primirii coletului.

Plata cu Cardul

Anularea unei tranzactii prin card (fie de catre comerciant,fie de catre client, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia).

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Garantia

Fiecare produs achizitionat de pe daco-medical.ro are garantie 30 de zile. Pentru a beneficia de garantia produsului, consilierii daco-medical.ro va recomanda sa respectati instructiunile de intretinere ale produsului prezente pe eticheta si certificatul de garantie.

De asemenea, incaltamintea trebuie sa fie insotita de cutia originala si de factura. Pentru a evita pierderea acesteia este necesar sa respectati cateva reguli de intretinere a incaltamintei: produsele din piele netedă se curata cu o carpa moale, usor umezita iar pielea velur se curata de praf cu o perie speciala pentru acest gen de incaltaminte.

Garanţia se pierde atunci când nu sunt respectate acele instrucţiuni recomandate de producător ( spre exemplu, spălaţi pantofii sport la maşină, curatarea cu materiale tari, abrazive) sau în urma oricărei intervenţii de reparaţie.

De asemenea, producătorii subliniază faptul că, vânzătorii nu pot fi traşi la răspundere pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucţiunilor de utilizare, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălţămintei de mărime nepotrivită.